Jedan od finalista izbora za Traktor godine

Valtra širi svoju četvrtu generaciju T serije uvođenjem novih modela i „SmartTouch“ naslona za ruku. Svi novi modeli usklađeni su sa regulativom EU i dostupni su sa brzinama do 60 km/h. Jedan od modela, Versu T254, jedan je od finalista izbora za Traktor godine po odluci „Toty“ žirija.

Valtra SmartTouch integriše ergonomski naslon za ruku sa višenamenskom ručkom, prekidačima ventila, zadnjim spojem i kontrolom PTO, ekranom osetljivim na dodir i kontrolnom pločom, omogućujući da su funkcije traktora u blizini upravljača. S izuzetkom vozačevog sedišta i klima uređaja, Valtra SmartTouch omogućuje vozaču da nadzire sve što je u traktoru.

Napredna „powershift“ transmisija na tržištu

Traktori ove serije koriste poslednju reč tehnologije „powershift“ transmisije na tržištu. Brzina se može povećati guranjem ručice i smanjivati povlačenjem, dok istovremeno kontrolišete snagu ubrzavanja ili usporavanja. Nema potrebe za promenom između poluge i papučice, budući da su savršeno sinhronizovanе celo vreme.

Model T254 dostiže maksimalnih 271 KS, a pruža veliku snagu koja je potrebna u najvažnijim radnim situacijama.

Precizna poljoprivreda sа novom tehnologijom

9-inčni ekran osetljiv na dodir dizajniran je tako da omogućava jednostavnu prilagodljivost traktora i pristup naprednim karakteristikama, kao što su „U-Pilot“, „Auto-Guide“ i druge opcije za preciznu poljoprivredu. Uređaj je jednostavniji za upotrebu od modernih pametnih telefona; interaktivna slika traktora olakšava lociranje i pristup svim funkcijama u manje od tri dodira na ekranu.

Valtra SmartTouch omogućava vozaču da postavlja neograničen broj korisničkih profila, ako je to potrebno. Ekrani za Auto-Guide, ISOBUS i sigurnosnu kameru potpuno su integrisani, tako da nema potrebe za dodatnim monitorima, čime se poboljšava vidljivost iz kabine.

Jeste li znali da su AGCO Power Sisu motori koji se ugrađuju u Valtra traktore preko 60 godina? Smatraju da su to motori koji su sinonim za pouzdanost.

Izvor: Agroklub

Foto: Agroklub

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*