“Agroorganik B2B” u Selenči

Poslovni susreti biće održani u sklopu Foruma organske proizvodnje u Selenči, 29. septembra. Rok za prijavu je 18. septembar

Centar za organsku proizvodnju Selenča, Organic mreža i Evropska preduzetnička mreža pozivaju poljoprivrednike, kompanije, naučno-obrazovne ustanove, organizacije civilnog društva i sve zainteresovane na učešće u Međunarodnim poslovnim susretima AgroOrganicB2B, koji će se održati u okviru 11. Foruma o organskoj proizvodnji, 29. septembra 2017. godine u Selenči.

Ovo su treći po redu “bi tu bi” sastanci koji se organizuju kao deo tradicionalnog foruma o organskoj proizvodnji i jedini poslovni susreti na temu organske poljoprivrede u Evropi.

Teme ovogodišnjih Međunarodnih poslovnih susreta su proizvodnja i trgovina organskom hranom i pićem, organska semena i sadni material, zaštitna sredstva u organskoj poljoprivredi, poljoprivredne mašine i oprema,  ambalaža,  obnovljive energije, proizvodna oprema, primenjena nauka i istraživanja,  inovativne tehnologije u organskoj proizvodnji i partnerska saradnja na projektima finansiranim od strane EU.

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u sektoru organske proizvodnje.

Učešće na događaju je besplatno, a zainteresovani mogu da se prijave preko linka: http://agroorganic2017b2b.talkb2b.net.

Rok za prijavu je 18.09.2017, a onlajn registracija traje do 25.09.2017. Sve informacije o prijavljivanju, međunarodnim poslovnim susretima i Forumu mogu se dobiti u Centaru za organsku proizvodnju Selenča, čija je adresa: info@organiccentar.rs

 

Izvor: agrosmart

foto: pixabay

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*