Počeo 84. Međunarodni pooljoprivredni sajam u Novom Sadu

Međunarodni poljoprivredni sajam otvoren je u subotu, 13. maja, u 11 časova, na Novosadskom sajmu, a trajaće do petka 19. maja.

Ove godine na Sajmu učestvuje 1.500 izlagača iz 60 zemalja.  Zemlja partner je Bosna i Hercegovina.

Jedan od zaštitnih znakova Međunarodnog poljoprivrednog sajma svakako je i Poklon-igra koja je do sada obradovala na desetine posetilaca – srećnih dobitnika.

Agropanonka je darodavac već 20 godina traktora Belarus, a ove godine posetilac srećne ruke s kupljenom ulaznicom, izvešće sa Sajma model 82.1 čija je prodajna cena 20.500 evra.

Da bi se učestvovalo u Poklon – igri, dovoljno je čitko popuniti poleđinu ulaznice i ubaciti je u za to predviđene kutije. Izvlačenje dobitnika biće u četvrtak, 18. maja, u 17 časova, a uručenje nagrade je dan kasnije, u 12 časova na Novosadskom sajmu. Pored ovog poklona, kompanija Naftachem daruje 500 litara AdiDizela, dobrog saveznika za poljske radove.

 

NOVO!

AUKCIJA STOKE
Uz najveću Nacionalnu izložbu stoke na Balkanu, stočari – učesnici Izložbe, ali i kupci koji posećuju ovaj događaj, na aukcijama će moći da ponude i kupe najkvalitetnija grla domaćih odgajivača.

 

 

foto: ns sajam

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*