Šest srpskih firmi na sajmu u Hanoveru

Na najvećoj sajamskoj manifestaciji u ovoj oblasti posredstvom PKS i RAS predstaviće se šest srpskih firmi.

Kompanije iz Srbije na sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica 2017 u Hanoveru Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije organizuju nastup srpskih privrednika u okviru Nacionalnog štanda Srbije na predstojećem međunarodnom sajmu poljoprivredne mehanizacije Agritechnica 2017, koji će se održati u Hanoveru od 12. do 18. novembra 2017. godine. Na sajmu u Nemačkoj Agritechnica 2017, srpski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe u hali 8 na Nacionalnom štandu Srbije površine 210 m2. Na sajmu izlažu: Berko Production (Mol), Perfom d.o.o. (Požega), Agrokula d.o.o. (Vršac), Agromerkur d.o.o. (Ada), Dal-Degan d.o.o. (Aleksandrovac), Samostalna metaloprerađivačka radnja Agroprofil (Ada).

Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospeše postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Sajam se održava svake druge godine i predstavlja najveći međunarodni sajam iz oblasti poljoprivredne mehanizacije, traktora i delova. Obuhvata površinu od 424.000 m² u 23 hale. Na sajmu održanom 2015. godine, izlagalo je preko 2.900 kompanija iz 52 zemalja, a sajam je posetilo preko 452.000 posetilaca iz 115 zemalja.

Izvor: Agrosmart

Foto: Agrosmart

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*