Održan 17. Interfest u Novom Sadu

Sedamnaesti po redu, Međunarodni festival vina – Interfest, održao se tokom četvrtka i petka (10. i 11. septembra) u gastro pabu Berta na Ribarcu.

Tokom ova dva dana posetioci su mogli od 17 do 22 časa da degustiraju vina po ceni od 100 do 150 dinara po čaši. Preko dvadeset izlagača pobrinulo se za raznovrsnost ponude. Flaše vina koštale su od 500 do 2.000 dinara, a rakije od dve do preko tri hiljade dinara.

Takođe, bilo je i štandova sa hranom, a za kilogram kulena trebalo je izdvojiti 1.700 dinara, a za istu količinu slanine i čvaraka 900 dinara.

Ulaz je bio besplatan, a ako je neko zaboravio vinsku čašu mogao je kupiti za 250 dinara.

Potsetimo se, Interfest – festival vina je već dva puta od juna meseca odložen, zbog situacije sa virusom COVID 19. Bašta Gastro paba Berta pružio je dovoljno prostora da se uz korigovani broj učesnika ponudi kvalitetan program i u bezbednom razmaku omogući poseta festivalima.

Na samom ulazu postavljene su dezinfikacione barijere, a na svakom štandu nalazila su se dezinfekciona sredstva, dok su izlagači koristili zaštitnu opremu (maske i rukavice).

Na istoj adresi u subotu i nedelju (12-13. septembra) od 12 do 20 sati, održaće se i festival gastronomije Ukusi Vojvodine.

Izvor: Agro vesti

 

 

Ova objava je deo projekta koji je podržala Gradska uprava za kulturu Grada Novog Sada.

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*