12. Međunarodni dani energetike i investicija

Novosadski sajam, Grad Novi Sad i Pokrajinski sekretarijat za energetiku, građevinarstvo i saobraćaj, u partnerstvu sa USAID-ovim projektom „Bolja energija“ i uz Generalnog sponzora Globos osiguranje i Sponzora jubileja Novosadskog sajma Telekom Srbija, organizuju ovogodišnje, dvanaeste po redu Međunarodne dane energetike i investicija od 1. do 2. novembra.

Tokom  dva dana Forum će okupiti kompanije i pojedince koji se bave održivom energijom, predstavnike državne uprave i lokalnih samouprava, međunarodnih i domaćih razvojnih institucija i organizacija, privatnih i javnih preduzeća, mlade inovatore, medije i zainteresovane građane. Oni će kroz četiri tematska panela, kao i kroz prezentacije aktuelnih projekata, diskutovati i podeliti iskustva i preporuke o najaktuelnijim pitanjima energetskog sektora u Srbiji, sa posebnim akcentom na održivoj energiji u zgradarstvu.

Cilj ovogodišnjih Dana energetike i investicija je da se, pored predstavljanja postojećih programa i inicijativa, podigne i svest građana, ali i da ovaj događaj postane mesto na kome će građani moći da dobiju sve informacije o energetskoj efikasnosti i održivoj energiji, načinima za racionalniju upotrebu energije u domaćinstvima, energetski efikasnim tehnologijama, načinima pripreme i izvođenja projekata, dostupnim mehanizmima finansiranja  kao i o mnogim drugim pitanjima

Više na: Dva dana za energetiku, investicije i ekologiju (sajam.net)

Ostavite prvi komentar

Ostavite komentar

Vaša imejl adresa neće biti objavljena.


*